Skip to content

Frokostseminar med Kan: Dyrtid og arbeidsprestasjon

I en tid der økonomiske bekymringer dessverre veier tungt på mange nordmenns skuldre, inviterer vi deg til et viktig frokostseminar som belyser skjulte utfordringene ansatte møter i arbeidshverdagen. "Dyrtiden påvirker vår mentale helse – hvordan kan HR støtte medarbeidere til å prestere på jobb?" arrangeres for å åpne en viktig dialog rundt dette svært aktuelle temaet.

Hvorfor delta?

Med stigende levekostnader og økonomisk usikkerhet har mange nordmenn fått en litt annen hverdag enn tidligere. I denne dyrtiden er det derfor viktig å forstå hvordan dette påvirker, ikke bare den personlige økonomien, men også den mentale helsen og arbeidsprestasjonen til ansatte. 

Viktige temaer vi skal snakke om:

  • Hvordan Elkjøp tar et større ansvar: Lær om de viktige tiltakene Elkjøp implementerer for å forbedre trivselen og økonomisk helse blant sine medarbeidere. HR-leder i Elkjøp, Jan Erik Aaserød, vil snakke om praktiske eksempler på tiltak som kan inspirere andre virksomheter til å følge etter.

  • Konsekvensene av økonomiske bekymringer: Med innsikt fra oss i Kan.no vil vi utforske hvordan økonomiske bekymringer påvirker ansattes mentale helse og arbeidsprestasjon. Vi vil vise til forskning og undersøkelser og diskuterer hvordan virksomheter kan skape en støttende arbeidskultur som adresserer disse bekymringene.

Hvem bør delta?

Dette seminaret er relevant for de som jobber med HR og ledelse eller som er interessert i å lære mer om sammenhengen mellom økonomisk helse og arbeidsprestasjon. Det vil også være nyttig for de som ønsker å ta del i en viktig diskusjon om hvordan vi sammen kan bygge en bedre arbeidskultur i utfordrende tider.

Meld deg på!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til et engasjerende og opplysende frokostseminar. La oss sammen ta et skritt nærmere å forstå og bekjempe de negative effektene dyrtiden har for ansattes mentale helse og arbeidsprestasjon.

*Dette frokostseminaret har vært. Interessert i vite mer om innholdet i seminaret eller om Kan? Kontakt oss via skjema under. 

Vil du vite mer om Kan?